Ne feledje hogy nagyon különböző hangokat,

0
894

Club inn a barát a kocsmába pub,

Medence hall, törzshelyén, az étterem számos szinonimák egy nagyon kedvelt eszköz több Csehek bár ezek a kifejezések érintette-a austerely meghatározása után a pejoratively hangzású azt javaslom, pontosan ugyanaz a létesítmény. Egy hely, a legvalószínűbb, hogy a haverok, barátok, munkatársak, vagy egyszerűen csak a saját, egy nagy tál vagy egy frissítő sör.

Club inn a barát a kocsmába pub,

Talán az egyik legszebb, rendszeresen használt osztályozás ezek a menhelyek kiváló egészségügyi általában a cseh szó kocsmába ez a fogalom azonban jelezte, folyamatosan csak létesítményeket kínál barát megoldások. A cseh elmúlt, szóval a klub volt az úr nevét, a haza vagy a lány a haza, azok után, hogy a haza, egy összefoglaló a család a család. Romlott a helyzet a legvalószínűbb a régi cseh megszólító gospodja, hasonlít a mai uram. A másik jelentése a szavak származnak, a partnerség, az a látogató bejövő bevándorlók, hogy az úr meg is nő a haza az a személy, amely használja a vendéglátás piacon, például a gazdaságban, ő foglalkozott a fogadó a mindenki.

A növekedés, a kultúra, valamint a nyelv a klub végül a tulajdonos is egy szobalány, a név, a klub elkezdte használni egy eszköz szánt a szállás díja, akkor egyszerűen a ház, mely italok. A szó eredeti jelentése a szó, valószínűleg, tartsd észben, amikor részt veszünk a kocsmáros kissé válogatás nélkül Mindenki, én fizetek A gospod épült között a régi Szlávok, hogy a beolvadó nap szellemek látogató, valamint potis az úr. Irányul, a master of vendégek. Csak feltételezem, hogy ha a szót klub egy ősi kezdődő szavak hospitium a Latin kedvesség, a kellemes fogadtatást, a fogadóban. Ugyanazzal a Latin alapján kapcsolódik az épület neve a szálloda. Ő kell nekünk, keresztül a francia, jön, ennek ellenére a středolatinského hospitale szoba, látogatók.

Bár a mai napig ez a neve a kocsmában gyakran

Használt prémium étkezési létesítmény alapján egy régi cseh gyakorlat megpróbálták létrehozni a hangulat a régi falu jól-lét, mint a hagyományos ételek, jól megerősített belsejét, még ez a szó elsősorban használta a lealacsonyító értelemben. A szó kocsma ma is gyakran tévesen nevű étterem létesítmények a csökkentett szinten, különösen ajánlott a fogyasztása, alkohol, az antik módon, vagy a híres , mind a négy, néha locsolás megnyitása.

Bár a mai napig ez a neve a kocsmában gyakran

Amikor a partner részesedése Menjünk a kocsmába, vagy hogy hagyjuk a legvalószínűbb, hogy az étkezési létesítmény. Azt, hogy bizonyos, te is néha hallani a szájából az, egyébként olyan pályázat, fenyegető hangú vonatkoznak a klub. Egy további rendkívül szokásos kifejezés szó – a fogadóba. A szó inn, tényleg érzem, hogy ez egy kicsit berendezések eltekintve egy bárban, vagy a kocsmában. Mintha egy másik dolog zajlik, minőségileg magasabb. Szláv szó, hogy szellem vagy starogermánský az a kifejezés, hogy gastiz a későbbiekben. Lidérc, ang. vendég nagyon valószínű, hogy prazáklady mai megnevezése inn.

Abban az időben ezek a szavak jelezték, a besorolás egy vadidegennel ezt követően kezdték használni a hívás a fogadó egy ház a külföldi vendégek, hostinný lakás. A inn jelölve a hely, ahol a vendégek ajánlat fizetett szállást. Az idegenek itt tölteni az estét, ott volt továbbá istállóban, a lovak is egy hely, ahol az autók. Kocsma volt tervezve, csak élelmiszer, majd kielégíteni a szomjat. Szlovákiában a neve inn még mindig előfordul a neve, a seclusions vagy részei a falu, ahol korábban egy mentori inn használta, hogy álljon az étkezési létesítmény kezdetben Latin acceptation helyreállítás vagy újjáépítés.