Pontszám étkezési létesítmények foglalkozik,

0
892

Még tisztában vagyunk vele,

Még tisztában vagyunk vele,Mint az a hely, ahol meg lehet etetni, itatni. Mint számos más területeken az emberi tartja a cseh földeket is a kedvesség piac jelentősen befolyásolta a német vagy germánským hatása. Germanism egy általános nevet a szavak által megszerzett őseink a német, amely alatt megbeszéltük, valamint az arca, mint a cseh. Tehát a barát megoldások, találkozunk, például a feltételeket: szolgálni, šenkovna, senkyr, šenkýřka, bár, söröző, pub város gondnok, egy bár, egy kocsmában A német találunk etimológiai család tagjai: elmúlik, Kocsma , elmúlik Butike, der Schank, der Kretscham.

Jelentése a szó egyenlő cseh a régi cseh tezaurusz megtudjuk, hogy a kocsmába eredetileg egy pincér az igazság, nagyobb bíróság méltóság, hogy a felügyelet a piát. Šenkovánie azt jelzi, šenkování, megérinti, üzembe. Šenkový, a mester érintése, šenktyš az nálevní táblázat. Krčemník a neve annak a személynek, hogy lóg a kocsmában, a kocsmában.

Krčemný egy bárban; élő gyakran egy kocsmában krčemná esemény az egyetlen fordul elő, hogy egy kocsmában. Minden látogató az étterem eszközök hiányzik kétség befut a tipp. Ha azt akarjuk, hogy češtinářsky spisovní, használjuk a szavakat tipp Egy tipp, egy redukált forma a szavak diškrece ugyanazzal a meghatározás. Diškrece át a német Diskretion belátás, adatvédelem. A fordítás megfelel, hogy diškrece a múltban maradt az előny a elhatározásból, illetve a titoktartás.

A származási szavak felfedezzük,

A származási szavak felfedezzük,Hogy a Latin discretus külön mint egy Michelin-csillagos étterem leírjuk azokat a szolgáltatásokat, amelyek elértek egy bizonyos értékelés a kiváló Michelin Guide a kezdeti Le Guide Michelin. Ez az útmutató, a több mint egy évszázados gyakorlat célja, hogy zrecenzovat, valamint azt is sugallják, az étkezési létesítmény a legjelentősebb, valamint a legjobb konyha. Megjelent nagyobb, mint tizenkét nemzetek is magában foglalja értékelések nagyobb, mint 45 000 étkezési létesítmények and resorts szerte a világon, különösen Európában.

Számos fok, az őrnagy is, mint alapvető fontosságú a szabad Michelin hírességek, hogy a vállalatok kap a rendkívüli magas minőség. A második skála az evőeszközök, amely tehát tükrözik a mértéke, valamint a környezet az étkezési létesítmény. Ellentétben a hírességek egy adott különböző eszközök kijelölt hogy minden zrecenzovaná étkezési létesítmény, valamint kap egy tízes skálán nagyon jó étterem öt high-end étterem. A lehetőség után, hogy még mindig a vörös színező evőeszközök, ami azt mutatja, egy nagyon jó étterem.

Az utolsó sor egyik legfontosabb értékelés a Bib Ínyenc, áttétel Bibenda, baba Michelin, amely szervezeteknek adható, akinek a menü nem túlszárnyalni az ár 28 ₤. Egyéb jelek, amelyek a vállalkozások szerezhetnek, áll az érmét, annak megállapítása, hogy egy szervezet végzi üzlet, élelmiszer, hogy egy bizonyos ár mértéke. Az ilyen mértékű, minden állami különbözik, jelenleg Franciaországban tervezték, hogy 16,50 EUR. Fekete-piros szimbólum ábrázolni lenyűgöző, illetve a hihetetlen kilátás, következésképpen az, hogy az étterem lehetővé teszi, hogy ebédeljen egy lenyűgöző látvány.

Az ikon a szőlő után egy ikon,

Az ikon a szőlő után egy ikon,Hogy az étkezési létesítmény használ egy érdekes körű pohár bor michelin csillagok, csak az egyik legrangosabb pontszámok, amelyek egy étterem nem kap. A csillag az áttekintés kezdetben jelent meg 1926-ban, felhívni a figyelmet a turisták jármű vezetője a lehetőséget, kitűnő vacsora. Pár évvel később, a range-nek voltaképpen érlelt, hogy a három híresség, ami maradt, hogy ez a bizonyos nap. A csillagok megadott viszonylag kis összegek, például a cseh köztársaságban már csak 2 étkezési létesítmények ilyen értékelési kell, valamint azt is, hogy csak az első a hírességek.

A szerzők a beszámolók a vezető, így próbálja biztosítani, hogy a minősített étkezési létesítmény igazán kérjük, még a legigényesebb ügyfeleket. Része az útmutató emellett egy beutalót a választott specializeds minden a névleges étkezési létesítmények. Értékelést étterem történik, teljesen névtelenül, a bírálók a látni előre a jelentés, valamint az azonosító, valamint a szám titkos marad. Jövedelem csillagok, azonban a csata az étterem nem fejeztem be, mert tartani értékelés gyakran a vállalkozások sokkal nehezebb, mint az egyszerű nyereség. A szabványok Michelin szükséges, hogy a bírálók látogatott helyen éttermek körülbelül 18 havonta, illetve annak értékelése alapján, hogy a mellékelt, vagy a testreszabott.