Tisztítás – A és O a jó bőrápoláshoz

0
1337
Tisztítás - A és O a jó bőrápoláshoz

Tisztítása, valamint a szintén kiváló bőrápolás. A bőrt az arc nagyon vékony, továbbra is következetes, lépjen kapcsolatba a külső szempontokat. Ezért fontos, hogy az erőfeszítés is rendbe az arcod alaposan, reggel is, este. Itt meg lehet tanulni, több vonatkozó eljárás tisztító kell, hogy a vezető érintik a bőrápolási programot.

Érzed a különbséget a bőr miután megmosta az arcát. Ez nem a kreativitás. Ha tiszta az arcát, hogy távolítsa el az apró törmelék, hogy marad a bőr, valamint bizonyos, hogy szerezzen egy új is tiszta bőr. Akkor is, ha nem használjuk a make-up, majd az arcom, hogy gyűlt össze, olaj, szennyeződések, valamint a szennyező anyagok a végén-a nap is, ha mosdatlan, ez eltömítheti a pórusokat, ami azt jelzi, hogy a kiütések, valamint a bőr nézni unalmas, valamint a monoton ki.

Megakadályozni a ráncok, valamint a korai öregedés jeleit

Megakadályozni a ráncok, valamint a korai öregedés jeleitA hosszú távú, a szennyeződéseket, mint például a költség-szabad gyökök, hogy károsítja a bőr biztonsági akadály. Ez azt eredményezi, kiszáradás, valamint a rugalmasság elvesztése, a bőr, vezető gyűrődések, nagy vonalak, sötét helyen kényelmesen el. A nap folyamán, a bőr, az arc folyamatosan borított mikroorganizmusok, toxinok, fertőzések, a por, meg az elhalt sejteket.

Egy hétköznapi tisztító eltávolítja ezt hagyja a bőrt tiszta is friss. Mosás nélkül, a bőr borítja vastag réteg kosz, ami blokkolja, illetve megnehezíti a különböző elemeket, hogy behatolnak a bőr hatékonyan. Az éjszaka folyamán, eltávolítja a bőr le a szennyeződéseket. Ez azt jelenti, hogy a bőr általában, eltávolítja az olajat, szennyeződés, valamint a hulladék, amely felveszi a felülete a bőr. Ezért szükséges, hogy tisztítsa meg arcát a kora reggeli, annak érdekében, hogy a letét “hova menni”, pedig nem marad a bőrön.

Egy micellärvatten egy kényelmes lehetőséget, ha azt szeretné, hogy a tisztító eljárás megy gyorsan. A Kényelmi Zóna a Szükséges Micellar Víz multiaktivt víz, amely egyszerű, hogy tisztítsák meg az arcát, szemét, száját. Ez tiszta, tiszta, tiszta, könnyű súlya is rendkívül enyhe, amely eltávolítja a sminket is tisztítsa meg a bőrt. Ezen kívül nem kell lemosni később.

Miután valójában megtisztította az arcát, amellett, hogy hozza a korrekciós tonikot. Ansiksvattnet lenni, először is, hogy hozza vissza a pH szintje a bőr, hogy valójában már sérült, lépjen kapcsolatba a víz. A pH-érték a csap víz 7 is túl erős a bőrt. Ha nem egyenleg érték, tehát, ha a bőr a túl sok feszültség, pedig az is kiderül, hogy nagyobb a veszélye, hogy teljesen szabad gyököket, csakúgy, mint a baktériumokat, melyek kiváltó károsítja a bőrt. Tisztító nem több, mint tiszta

Miért olyan fontos, hogy válasszon egy kiváló tisztító?

Miért olyan fontos, hogy válasszon egy kiváló tisztítóEgy nagy tisztogatás, a megfelelő pH-értéke a bőr számára, valamint segít megőrizni a bőr természetes egyensúlyát. A bőr egy természetes pH-értékű mintegy 4,5 5,5-ban, azután, ha rengöringsprodukten pH-ja, hogy túl távol van a bőrre, így ez elfogy egyensúly. Ez, ez okból, a srác nem tiszta a szembe egy tipikus szappan, ami nagyon nagy érték az arcukon. A szappan is ravaszt, hogy teljesen száraz bőr torrhetsrynkor, vagy ha zsíros bőr, termelő, a bőr sokkal több olajos, annak érdekében, hogy ellensúlyozza a veszteség. Ez lehetővé teszi, hogy egy egyenlőtlenség, a bőr, a kockázatot, hogy biztosan finom is tökéletlenségek, ingerlékenység eredményeként.

Szintén egy jó terméket lehet sokkal jobb a megfelelő kiegészítők. Sensai Szivacs Igazgató, öko-tvättduk használata a bőr megszüntetése-ellátás, valamint smink. Nedvesítsen meg vízzel, törölje át szembe, hogy megszüntesse az összes a tisztító, valamint a maszkot. Használat után mossa ki a törülközőt, a meleg vizet pedig lehetővé, hogy teljesen száraz általában.

Keres egy kiváló mély tiszta olyan csupasz ásványi anyagok egy Dupla-Tisztító Kefét, hogy használni amellett, hogy a tisztítás és/vagy hámlás, egy személyre szabott mély tisztító. Az ecset van sima, mesterséges sörték, valamint a középső a gummiknoppar, mint az izmok finoman masszírozni. A bőrön marad sima, puha, valamint teljesen tisztítani.

Szivacs a mindennapi tisztítás

Szivacs a mindennapi tisztításRengöringssvampar ráadásul nagyon gazdaságos, majd vigye el a tisztító termékek, valamint smink egy csapásra. A megjelenése a gomba teszi a bőrt egy micropeeling minden tiszta, így a külső, száraz bőr, valamint a szennyeződések maradjon ki. Ezek közül a fungis, hogy a bőr egy friss ragyogás, valamint a törölköző minden bizonnyal tartani a rendet, a hosszabb.

A legfontosabb, hogy egy kiváló bőrápolás, hogy tudjuk, a bőr, valamint kezelésére is, valamint ha nem vagy biztos benne, mit kell tenni, majd a hudanalys, hogy lehet szerezni személyre szabott termékek. Keresse meg a nagy hudvårdrutin, hogy igaza van az ön számára, valamint az ön igényeinek, akkor kövesse napi, tett egy jó befektetés a bőr egészségének!